PowNed

BIZAR: Links tuig intimideert Joodse vrouw thuis in Amstelveen

Het gaat lekker met de linkse activisten in Nederland. Ze zijn inmiddels zo hard doorgedraaid dat ze zelfs Joodse mensen thuis opzoeken om lastig te vallen en te intimideren. Uiteraard allemaal onder het mom van wij-zijn-pacifist-en-willen-vrede-in-Gaza, maar het thuis opzoeken en intimideren van Joodse mensen, zoals gisteren is gebeurd in Amstelveen, gaat veel en veel te ver. En dat is dan nog een understatement. Links Nederland is volledig de weg kwijt. Ingrijpen is gewenst.

  1. Laatste nieuws

Want wat de linkse activisten allemaal uitvreten, daar lusten de honden geen brood van. Gistermiddag ging de deurbel bij een vrouw uit Amstelveen van wie de dochter in het Israƫlische leger dient. De vrouw, Shirli geheten, dacht: misschien een pakketje, misschien een bosje bloemen, misschien de buurvrouw, dus die deed de deur open. Nou, mooi niet dus. In plaats daarvan stond er links tuig voor de deur. Drie personen die direct haar begonnen te filmen en de vrouw met stemverheffing ervan beschuldigen dat ze medeplichtig is aan kindermoord.

Ook hadden de drie personen flyers meegenomen die in de buurt werden verspreid waarop stond wie de vrouw is, waar ze woont en teksten als: 'Buurtbewoners opgelet: er woont een kindermoordenaar in de buurt". En dat de vrouw medeplichtig is omdat ze haar dochter naar IsraĆ«l stuurde 'om babies te vermoorden'. Het is van de zotte en je zou bijna denken dat je terug bent in een ver, ver verleden, maar het is toch echt allemaal gebeurd. En hier stopt het niet, want de vrouw is al eerder geintimideerd. Linkse activisten bezochten namelijk ook de werkgever van de vrouw om haar daar te intimideren en flyers over haar te verspreiden. De vrouw was die dag niet aanwezig op haar werk. 

De vrouw tegen de NOS: "Daar riepen ze: waar is Shirli? Ze is een kindermoordenaar. En toen zijn ze met een Palestijnse vlag door het gebouw gaan lopen om mij te zoeken." En: "Het voelt erg bedreigend als mensen je thuis komen opzoeken. Dit is mijn woonomgeving. Mijn dochter woont niet bij mij. Hoe durf je in mijn territorium te komen?" Dit linkse tuig gaat hiermee echt veel en veel te ver. Je predikt dat je vrede wil en blablabla, maar ondertussen intimideer je andere mensen, jaag je anderen angst aan en gooi je hun adresgegevens op internet. Hoe hypocriet ben je dan? Shirli: "Je kan een andere mening hebben, maar dit is echt buiten proportie."

De vrouw gaat aangifte doen bij de politie.