PowNed

Dani Alves feest erop los nu hij op borgsom op vrije voeten is

Wat doe je als je net op borgtocht vrij bent nadat je maandenlang hebt vastgezeten omdat je een vrouw hebt verkracht? Inderdaad, dan geef je een feest! Je besteld tientallen hamburgers op de eerste dag van je vrijlating, op de tweede dag ga je poepie chique uit eten in het centrum van Barcelona om vervolgens tot vijf uur in de ochtend een wild feest te geven in je miljoenenvilla. EĆ©n ding is duidelijk: Dani Alves neemt het ervan nu hij weer op vrije voeten is.

  1. Laatste nieuws

Hoe lang dat is, is overigens nog maar de vraag. De voormalig rechtsback van FC Barcelona, Juventus en Paris St. German is weliswaar nu eventjes vrij man, volgens Spaanse geruchten omdat Depay zijn borgsom van een miljoen euro heeft betaald, al ontkent zijn advocaat dat, maar dat is slechts in afwachting op het definitieve vonnis in de zaak waarin hij wordt verdacht van seksueel misbruik in een nachtclub in Barcelona in december 2022. Hij zou een vrouw tegen haar zin in tot seks hebben gedwongen, haar hebben mishandeld en aan haar haren door het toilet hebben gesleurd. De Spaanse justitie heeft 4,5 jaar cel tegen Alves geĆ«ist. 

Het vonnis mag de beste man dus in vrijheid afwachten, wel heeft hij zowel zijn Spaanse als Braziliaanse paspoort moeten inleveren. Ook mag hij het Spaanse grondgebied niet verlaten, hij mag niet in de buurt van zijn vermeende slachtoffer komen en hij moet zich elke week melden bij de rechtbank. Alves moet gedacht hebben: dit zal me allemaal een zorg zijn en de uitkomst van het vonnis zie ik later wel, nu is het tijd voor fissa, fissa, fissa! In zijn kapitale villa werd de verjaardag van de vader van Alves samen met talloze vrienden en familieleden uitbundig gevierd.