PowNed

BEELDEN: De politie zoekt deze fatbike-aso die zomaar een vader neerslaat na een botsing. Wie is dit?!

OPSPORING VERZOCHT! Wie is deze hersenloze krullenbol die eind juli in het Overijsselse Dedemsvaart een man mishandelde nadat hij hem zelf had aangereden met zijn fatbike? Geen sorry, maar een klap voor zijn harses kreeg de man, die dacht met zijn vrouw en kinderen even rustig te kunnen winkelen. De foto's van het onopgevoede stuk vreten zijn haarscherp en het kan niet anders dan dat mensen deze rotpuber herkennen. Weet u wie dit is? Bel ons of bel de politie.

  1. Laatste nieuws

Want zomaar vaders in elkaar beuken terwijl je zo asociaal bent om zelf met je fatbike mensen aan te rijden, daar houden wij niet van. Sterker nog, daar hebben wij een broertje dood aan! Het slachtoffer liep op die bewuste dag, 29 juli dit jaar, op zijn dooie akkertje met zijn gezin bij de Appie op de Markt in Dedemsvaart totdat hij in botsing kwam met de rond scheurende fatbike-aso. De man sprak de jongen aan op zijn k*t-gedrag en kreeg als reactie direct een tik te verwerken. Het slachtoffer viel op de fatbike, de jongen raapte die op en scheurde er weer vandoor.

Omstanders zagen het gebeuren, maakten foto's, deelde deze met de politie, die begonnen een onderzoek, maar helaas nog zonder resultaat. Uiteindelijk haalden zij daarom een bekend trucje uit de kast: de foto's van het fatbike-aso werden geblurd gedeeld zodat de dader zich op eigen initiatief kon melden bij de politie. Dat is dus niet gebeurd. En daarom mag u de politie vertellen wie dit schorem is. 

Hij heeft krullen, een beugel en een domme kop. Het geweldsincident vond plaats rond 19:30 uur. WIE IS DIT?