PowNed

Bejaarden overschatten eigen fitheid en sterven massaal door verdrinking

Bejaarde vakantiegangers tref je overal aan. In eigen land, aan het Gardameer, in de Bourgogne, aan de Costa Brava en aan de C么te d'Azur. Voor niemand leuk, want het verpest je uitzicht. Nu blijkt het ook nog eens levensgevaarlijk te zijn. Het CBS zegt namelijk dat bejaarden massaal verdrinken als ze het water in gaan. De fossielen overschatten hun fitheid en denken allemaal dat ze nog 35 zijn. Dat zijn ze niet en dus gaan ze koppie onder om nooit meer boven te komen.

  1. Laatste nieuws

Charles Darwin had daar een mooie theorie over en die heette survival of the fittest en de biologie heeft nou eenmaal bepaald dat mensen van boven de 60 niet meer zo fit zijn. Dat ze t贸ch denken dat ze fit zijn komt doordat ze de hele dag op een elektrische fiets zitten, maar als ze eenmaal echt worden geconfronteerd met de elementen, koud water en stroming enzo, vallen ze bij bosjes om. Ze zijn oud, krakkemikkig, hebben versleten heupen en kapotte knie毛n en reuma. Om dan zomaar ineens het water in te duiken en baantjes uit de kust te gaan trekken, is niet bepaald slim. Vorig jaar zijn op die manier 139 oudjes overleden. En dat alleen nog maar in eigen land!

Een jaar eerder waren dat er 22 minder. We hebben dus te maken met een explosieve stijging. En daar moet wat aan gebeuren. Die oudjes moeten tegen zichzelf in bescherming genomen worden. Ga gewoon achter de geraniums zitten, ga klaverjassen, neem een neut, maar blijf uit het water! Nog los van alle ontlasting die ze loslaten, is het gewoon veiliger.