PowNed

Bizar proces Frankrijk: man (71) drogeerde jarenlang zijn vrouw en liet haar thuis verkrachten

Kan het nog leiper dan dit? Je zou haast denken van niet. Zuid-Frankrijk, en misschien wel heel Frankrijk, is in rep en roer over een bizarre rechtszaak die vandaag van start gaat. Terecht staat de man (71) die bijna tien jaar lang zijn vrouw drogeerde om haar vervolgens door tientallen mannen te laten verkrachten. U leest het goed. Ook vijftig van deze mannen moeten vandaag voor de rechter verschijnen. 

  1. Laatste nieuws

Dit alles gebeurde tussen 2011 en 2020. De mannen kwamen bij de hoofdverdachte Dominique P. over de vloer om vervolgens over te gaan tot het verkrachten van zijn vrouw, Gisèle, die dus volledig buitenwesten was. Deze Gisèle ziet vandaag in de rechtszaal dus allemaal mannen die ze niet kent, maar die wél seks met haar hebben gehad. Het is bizar. En dan te bedenken dat deze Dominique P. en Gisèle ook nog eens drie kinderen hebben samen! Hoe ziek is deze gekke Fransman wel niet? De kinderen zijn overigens, net als Gisèle, in de rechtszaal aanwezig.

De vraag is natuurlijk ook hoe ziek de mannen zijn die doodleuk hun swans in een gedrogeerde vrouw staken.  De meerderheid van de verdachten, tussen de 21 en 68 jaar oud ten tijde van de verkrachtingen heeft één keer het huis in het dorpje Mazan, vlakbij Avignon, bezocht, maar zeker tien mannen kwamen vaker, zelfs tot zes keer toe.

Hoe Dominique P. tegen de lamp liep is ook nog eens behoorlijk curieus. Hij werd in september 2020 betrapt toen hij stiekem onder damesrokjes aan het filmen was in een winkelcentrum. Toen de politie vervolgens onderzoek deed in zijn computer en telefoon vonden ze beeldmateriaal waarop de vrouw buiten bewustzijn was en werd verkracht. Ook vonden ze allerlei gesprekken tussen Dominique P. en andere mannen over het verkrachten van zijn vrouw. Zo bespraken ze bijvoorbeeld welk middel hij het beste kon gebruiken om zijn vrouw te drogeren. 

Er zouden zeker 72 mannen hebben deelgenomen aan deze ziekmakende viespeukerij. Vijftig hiervan zijn dus geïdentificeerd.