PowNed

Broek uit, shirt uit, deze week komt de zomer eraan!

Voor een ieder die zat is van dat grijze rot weer met al die domme regen- en hagelbuien en al die ingepakte vrouwen niet meer kan luchten en zien, er is goed nieuws opkomst! Want, jawel, er zijn voortekenen dat ook dit jaar de zomer zijn intrede gaat doen. Wij dachten: het komt er nooit meer van, zo zat waren we dat klote weer, maar we zaten mis. Volgens de kenners van het weer wordt het deze week nog twintig graden.

  1. Laatste nieuws

Bam! Twintig graden is een twee en een nul. 20. Twin-tig. En dan bedoelen we boven nul hรจ, niet onder nul. Dus niet denken dat we een Elfstedentocht krijgen, nee nee, in plaats daarvan kan je de zwembroek uit de kast halen. En de vrouwen hun bikinibroekje. Door een behoorlijke wind vanuit Spanje wordt er namelijk warme lucht aangevoerd en dat in combinatie met wolken die eindelijk opkrassen en de zon ruim baan geven, heb je ineens een zomer.

Vooral zaterdag is het bal. Volgens mensen die verstand hebben van weer en onweer kan het dan zelfs 25 graden worden. Poh. Dat is dan wel weer meteen heel heet, misschien wel een beetje te, dan ga je alleen maar zweten enzo. Maar goed, we hebben het er maar mee te doen. Tot die tijd is het echter nog wel bar en boos, zeggen dezelfde experts. De komende dagen is het nog regen, hagel, wind (vooral tegen waarschijnlijk) en bliksem. Maar daarna, broek uit, shirt uit, zomer!