PowNed

De ultieme Parijse poppenkast: ontdek het in ‘Powlympics’

Het grootste toneelstuk van de sportwereld staat op het punt van beginnen: de Olympische Spelen. In de stad van de liefde, die heel wat minder liefde herbergt dan de lokale politiek wil laten zien. Van zakkenrollers tot weggejaagde zwervers en van goor Seine-water tot leeggeveegde rosse buurten. In ‘Powlympics’ gaat het masker van sportstad Parijs volledig af.

  1. Powlympics
  2. Nadia Palesa
  3. Pers

In de nieuwe online serie ‘Powlympics’, vanaf vandaag, woensdag 24 juli om 18:00 te zien op het YouTube-kanaal van Omroep PowNed neemt presentator Nadia Palesa – die zelf in Parijs woont – je mee op een onthullende reis. Achter de perfecte façade van de Olympische Spelen schuilen bizarre, ontluisterende en lachwekkende verhalen van de Parijzenaars zelf.

Groot contrast

Daarnaast onderzoekt Palesa het grote contrast van de stad van licht en schaduw. Zo mooi als alles op het oog is, zo pittig is het voor de portemonnee. De immer hoge prijzen zijn nu hoger dan ooit, de charme van macarons en champagne worden doorbroken waar je bij staat en op het moment dat je de torenhoge rekening wil aftikken, blijkt je portemonnee al gejat. Samen met de bekende Boevenspotter Jaime gaat Nadia de scammers te lijf en laat ze zien hoe je mét horloge en telefoon huiswaarts kunt keren.

In ‘Powlympics’ ontdekt de kijker dat er naast alle sportieve hoogtepunten en festiviteiten ook een andere kant van de stad is die te weinig wordt belicht.

‘Powlympics’ is vanaf woensdag 24 juli twee keer per week (maandag en woensdag) om 18.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van Omroep PowNed.    

PowNed