PowNed

Dit is de nieuwe baas van de vakantieparken van Peter Gillis

Het zat Peter Gillis niet echt mee de laatste tijd. Hij en zijn Nicol gingen uit elkaar, hij raakte de horecavergunning op een aantal van zijn vakantieparken kwijt, zijn exploitatievergunning voor het park Prinsenmeer in Ommel werd ingetrokken, hij werd verdacht van belastingfraude en ga zo maar door. Uiteindelijk trok hij zich terug als uitbater van al zijn parken in Nederland. Nu is er een nieuwe uitbater gevonden.

En dat is geen onbekende van Peter Gillis. Het is namelijk niemand minder dan de 41-jarige Matthijs Stevens uit Den Bosch. Dat doet misschien niet direct bij iedereen een belletje rinkelen, maar het is toevallig een oud-medewerker van het advocatenkantoor dat Gillis bijstaat in de rechtszaak die hij voert tegen zijn ex, Nicol. En daar kan volgens Omroep Brabant, die met dit nieuws op de proppen kwam, nog weleens de schoen wringen. Om een nieuwe Bibob-toets te doorstaan, waar Gillis zelf eerder voor zakte, mag een nieuwe exploitant namelijk geen banden met Gillis hebben. Oeps!

En hoewel Omroep Brabant een deskundige aan het woord laat die zegt dat dit zaakje stinkt en die denkt dat deze Stevens gewoon een stroman van Gillis is en dat Gillis zelf gewoon de baas blijft, kijkt Stevens hier zelf heel anders tegenaan. Hij zegt de campings zelf te gaan runnen en verder niets met Gillis te maken te hebben. "Ik kwam hem tegen op het advocatenkantoor, toen is het balletje gaan rollen." En: "Ik ben brandschoon en heb in het verleden nooit iets met Gillis te maken gehad." Over de Bibob-toets zegt hij zich geen zorgen te maken. 

En Peter, die zegt het allemaal wel prima te vinden nu. “Ik weet het niet, wij bemoeien ons er niet mee."

  1. Laatste nieuws