PowNed

Een kijkje in de VIP: ‘De meisjes kicken erop’

In de nieuwe PowNed-webserie 'Partyknaken' neemt presentator Aryan Parsa je mee naar de Portugese zon, waar hij verschillende geldverdieners volgt, zoals een propper, een barman en een rapper. In Albufeira, een populaire feestbestemming waar talloze Nederlandse jongeren samenkomen voor de plaatselijke cultuur, is het deze week de beurt aan partyorganisatoren Tony en Victor.

  1. Partyknaken
  2. Aryan Parsa

Deze feestbeesten organiseren al een paar jaar de dikste feesten vol drank, schuddende billen en jong gespuis dat lekker kan tongen en feestvieren terwijl hun ouders zich thuis druk zitten te maken over eventuele zwangerschappen en soa’s. En dat verdienmodel hebben Tony en Victor handig uitgewerkt.

In de VIP-lounges harken ze lekker wat centjes binnen want de dames laten zich graag naar binnen lokken. Het lukt de jongens daar wel om iemand aan de haak te slaan. Als ze maar wel netjes een bandje voor de dames kopen. Katsjing! Het zijn de echte Batra Ams die daarop kicken. Dat zijn mensen die graag gezien willen worden, ook wel patsers genoemd. Als een koning staan ze naar de artiest te kijken met een ordinaire fles Moët in de handen waar het vuurwerk uit spat. Is het geen droomvakantie?

Benieuwd naar de hele aflevering? Dat denk ik wel hè. Bekijk hem hier! Volgende week vrijdag om 16.00 uur staat alweer de laatste aflevering van Partyknaken online op het YouTube-kanaal van NPO 3!