PowNed

Eindelijk weer zomers weer in aantocht, woensdag dertig graden!

Goed nieuws voor een ieder die he-le-maal klaar is met deze wisselvallige rotzomer waarin het gros van de dagen gevuld is met grijs weer en dikke wolken. Er komt eindelijk weer eens lekker weer aan! De zon is niet dood en zal zich deze week weer aan ons tonen. Hoera! De koffers kunnen dus weer uitgepakt worden. Annuleer die dure all-inclusive naar Curaçao maar. Op naar Scheveningen! 

  1. Laatste nieuws

Vandaag is het dan misschien nog even doorkomen met regen en gedoe, maar vanaf morgen, dinsdag dus, zal het weer volop zomer worden. Het wordt warm, zonnig en opwindend en met gemiddeld zo'n 27 graden rekenen wij op veel korte broeken, nog kortere rokjes en hopelijk veel bikini's in het openbaar. Ook de rest van de week zal het weerbeeld er ongeveer zo uitzien. Goed nieuws dus voor een ieder die houdt van functioneel bloot!

Woensdag zal de uitschieter van de week worden met een graad of dertig. Ook donderdag zal het kwik de dertig graden misschien naderen, al hangt dat nog even van de westenwind af, aldus de deskundigen van het KNMI. Spannend! Het blijft in elk geval droog. De zon zal schijnen en er zal geen wolkje aan de lucht te zien zijn. Zin in! Na donderdag is de kans echter groot dat het snel weer ouderwets Hollands kloteweer wordt, ga dus volop genieten de komende dagen en spendeer zo min mogelijk uren op kantoor!

Op naar het stand en anders op naar het terras!