PowNed

‘Feesten in je moedertaal’ in Albufeira: wat schuift dat?

Nederlandse jongeren rukken massaal uit naar het altijd bruisende Albufeira om helemaal los te gaan. En als je zegt zuipende jongeren, dan zeg je natuurlijk handel! Iets wat een handjevol entrepreneurs, die wij op de voet volgen, listig gebruik van maken. Want zeg nou eerlijk, je bent jong en je wil wat. Dus als je gelokt wordt met spul waardoor je he-le-maal naar de ratten gaat dan zeg je natuurlijk direct: ja, ik wil!

  1. Partyknaken

In de vierde aflevering van Partyknaken zien wij hoe Aryan Parsa meeloopt met horecatijger Joren, die houdt van het nachtleven en daarnaast ook nog eens keihard werkt om geld op de plank te brengen. Maar wat verdient zo’n ondernemer nou eigenlijk? En durft hij hier eerlijk voor uit te komen?

Naast dat Joren spreekt over zijn werkende bestaan zien we hoe Aryan aan de lijven moet ondervinden hoe het nachtleven van Albufeira eraan toegaat. En als je zuipt, krijg je trek. Dat is iets wat zeker is! Ook dit wordt door onze vriend Joren gefaciliteerd, door zijn ‘old school’ snackmuur, vol met onder andere kroketten en frikandellen.

Wil je graag de hele aflevering checken? Dat kan! Bekijk Partyknaken op 30 augustus om 16.00 uur op het YouTube-kanaal van NPO 3!