PowNed

Gadverdamme: Man (waarschijnlijk) pist in Brabantse kringloopwinkel zomaar in fles

Gadverdamme. Een man - dat weten we niet zeker maar zeer waarschijnlijk wel, als je naar de foto kijkt - heeft in de kringloopwinkel van Almkerk een flesje vol gezeken. Waarom is een raadsel, de beste man was natuurlijk wel zo dapper om zonder iets te zeggen de winkel uit te gaan.

  1. Laatste nieuws

Een van de medewerkers van de kringloopwinkel had eerder het flesje leeg neergezet, maar later keek diegene nog eens en vond het 'gevuld' terug. Te smerig voor woorden, en dat terwijl ze in het kringloopcentrum 'gewoon' ook een toilet hebben: "Wist u dat u GRATIS gebruik kunt maken van onze klanten toilet", zo schrijven ze dan ook verontwaardigd op Facebook.

Iets met opvoeding, of beter gezegd een gebrek daaraan. Nu zit de gemiddelde kringloopwinkel vol met allerlei vage types dus grote kans dat daar ook een verward persoon tussen heeft gezeten. De medewerkers zeggen tegen Omroep Brabant dat ze met regelmaat de gekste (en smerigste) dingen vinden. Vieze luiers bijvoorbeeld, maar ook weleens slavinken, frituurvet en ander afval.

WTF.