PowNed

Homohatende gek die in tram man belaagde, zorgt al lange tijd voor onrust in Den Haag

De enorme idioot die in een tram in Den Haag een andere man belaagde met een scheldkannonade omdat hij homo zou zijn, dat filmde en dat filmpje online zette, blijkt al langer een enorme lul te zijn. In Den Haag valt deze Valentino al lange tijd mensen lastig door ze uit te schelden, te bedreigen en te belagen. De politie zegt bekend te zijn met de situatie. Er is inmiddels aangifte tegen hem gedaan. 

  1. Laatste nieuws

Wat deze gek beweegt, is onbekend. Het zou een laag IQ kunnen zijn, eventueel gecombineerd met een moeilijke jeugd en een ziekelijke behoefte aan aandacht. Maar dat is speculeren. Een psychiatrisch onderzoek zou uitkomst kunnen bieden en dat lijkt meer dan nodig, want waarom zou je iemand in de tram belagen zoals hij deed? En dan te bedenken dat hij in dezelfde week ook nog een Franse man en zijn zoon belaagde en tegen ze riep: 'Ik zal jou en je zoon een lesje leren!' En dit waren niet de enige incidenten vorige week… Hij zette alles online op zijn tiktok-kanaal.

Deze Valentino is dus duidelijk knettergek en verdient een flinke straf voor het zomaar belagen en uitschelden van mensen. In de tram in Den Haag schold hij vorige week vanuit het niets een jongen uit voor k*nkerhomo omdat hij nagellak op zijn tenen had. Een andere man, ene Bart, greep in en zei tegen de relvlogger dat hij normaal moest doen. Dit accepteerde Valentino niet en hij zei vervolgens 'Wat wil jij doen, dan?’ en 'Ik praat hoe ik wil, k*nkergek!' Een duidelijk gevalletje van helemaal de weg kwijt.

Maandagmiddag is er aangifte gedaan tegen de man. Door wie kan de politie niet zeggen. Het is te hopen dat deze Valentino snel opgepakt wordt.