PowNed

Kwakzalver Tom geneest terminale patiënten

Genezen van ongeneselijk kanker, Tom de Wal beweert het te kunnen. Dat klinkt natuurijk fantastisch. Met Jezus aan zijn zij geneest hij duizenden mensen met verlammingen, ongeneselijke ziektes en kleine aandoeningen. Maar, zoals met alles wat te mooi is om waar te zijn, is dit dat ook.

  1. PowNews
  2. Tom Olthof
  3. Laatste nieuws

De terminale Henk ontmaskert de kwakzalver in de reportage die u hieronder kunt bekijken. Henk bezoekt een dienst van Tom en ziet de grootste wonderen. Hij laat zich zalven door Tom die met zijn hand over zijn lichaam gaat en beweert zo alle kankercellen in het lichaam van Henk te laten verdwijnen. Dat is toch fantastisch, zijn hand doet want hoogopgeleide artsen niet kunnen, toveren.

Ook al weet de zieke Henk dat dit natuurlijk de grootste onzin is, toch hoopt hij een klein beetje op goed nieuws van zijn arts. Hij blijkt niet genezen en de kanker is nooit weggeweest, verrassend. 

Tom, de volgeling van God, wordt geconfronteerd. Hij rijdt in een auto die tonnen heeft gekost, verdient bakken met geld aan deze kwakzalverij en bedriegt kwetsbare mensen. Benieuwd naar zijn reactie? Je ziet het hieronder!