PowNed

Mark Gillis ligt op intensive care en 'vecht voor zijn leven'

Heftig nieuws! Mark Gillis, zoon van Peter Gillis en bekend van Massa is Kassa, ligt sinds vorige week op de intensive care. Volgens Peter is hij daar momenteel aan het 'vechten voor zijn leven', laat hij weten aan RTL Boulevard. 

  1. Laatste nieuws

In de nacht van vrijdag 28 juni op zaterdag 29 juni werd de 28-jarige Mark in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Omdat in eerste instantie niet helemaal duidelijk was wat hem mankeerde, hebben artsen verschillende onderzoeken naar de oorzaak gedaan. Inmiddels is het duidelijk dat het om een ernstige longontsteking gaat, maar het is niet bekend welke bacterie of welk virus hem zo ziek heeft gemaakt.

Helaas verslechterde zijn situatie verder, waardoor het noodzakelijk werd om hem in de nacht van zaterdag op zondag in kunstmatige coma te brengen en te beademen. Dit gaf zijn lichaam de kans om te rusten en hopelijk snel te reageren op de antibiotica”, laat Peter aan RTL Boulevard weten.

Wij wensen de familie Gillis uiteraard veel sterkte toe! Drie jaar geleden kwam Mark Gillis ook al in het nieuws, toen bleek dat hij slachtoffer was geworden van een brute overval.