PowNed

Messentrekker Quincy Promes gepresenteerd bij zijn nieuwe club Dubai United

Goed nieuws vanuit Dubai waar Quincy Promes een nieuwe club heeft gevonden om te voetballen. Vandaag is hij gepresenteerd bij Dubai United, een club uitkomend op het tweede niveau van de Verenigde Arabische Emiraten. Dat de beste man weer gaat voetballen is mooi. Messentrekker of niet, drugshandelaar of niet, er moet wel gewoon brood op de plank komen! 

  1. Laatste nieuws

En dan te bedenken dat Promes niet heel lang geleden nog zat opgesloten in een heel klein akelig celletje in Dubai. Als speler van Spartak Moskou was hij daar met zijn club op trainingskamp toen hij betrokken raakte bij een verkeersongeval. Meneer werd opgepakt, kreeg huisarrest, negeerde dat door wel gewoon naar de disco te gaan en werd dus in de cel gegooid. Nederland zag haar kans schoon en wilde dat hij werd uitgeleverd, maar zover is het nooit gekomen. Inmiddels is de man, die in Nederland voor 1,5 zes jaar is veroordeeld voor het neersteken van zijn neef en voor zes jaar aan zijn broek heeft voor grootschalige cokehandel, weer op vrije voeten.

Hij maakt weer ouderwets slechte rapvideos (jo jo) en gaat dus ook weer voetballen. Op de site van Dubai United FC poseert Promes met het shirt van de club. In het aankondigingsbericht schrijft de club: ‘United FC is verheugd om de belangrijke aanwinst van Quincy Promes aan te kondigen, die officieel is gekomen voor het seizoen 2024-2025.' Wat de stand van zaken is van het proces tegen Promes in Dubai is onbekend. Wel is zeker dat hij het land niet mag verlaten. Wel mag hij zich in Dubai vrij bewegen. Hij heeft een contract voor twee jaar getekend bij Dubai United, met een clausule dat hij weer naar Rusland kan, wanneer dat kan.

PowNed