PowNed

Pers niet veilig tijdens agressieve pro Palestina-demonstratie!

Vrijheid van pers. Iets wat we jaren geleden nog massaal ter harte namen, maar tegenwoordig niet iedereen relevant blijkt te vinden. Een groepje gemaskerde pro Palestina-aanhangers heeft schijt aan de pers en laten dat maar al te graag merken. In Eindhoven waren de demonstranten ronduit agressief. Een normale conversatie voeren, om erachter te komen wat de beweegredenen zijn om daar te staan, zat er niet in. Dit vinden wij jammer, want het doel is duidelijk. Onnodig bloedvergieten moeten stoppen en dat vindt iedereen! Ook wij.

  1. PowNews
  2. Aryan Parsa
  3. Demonstraties

Waar we vroeger nog met elkaar in gesprek gingen tijdens demonstraties, is het nu normaal om te duwen en trekken en verslaggevers met de grond gelijk te maken. Waar gaat het heen met deze wereld? Is het leveren van een beetje kritiek een soort vrijbrief om iemand aan te vallen en/of te bedreigen? Men veroordeelt het geweld in Gaza, maar gebruikt geweld in Eindhoven. Beetje omgekeerde wereld, niet?

Zo wordt geroepen: β€œWat ben jij zonder jouw camera? Laat eens zien dat je een echte man bent! Loop eens door de stad zonder camera om te laten zien dat je een echte man bent!” Nou Parsa, dat wordt gezellig volgende keer als je even lekker denkt te gaan carnavallen in de, naar eigen zeggen, gekste stad van Nederland!

Check direct de video om te zien hoe Pro Palestina-demonstranten agressief reageren op PowNews!