PowNed

Politie doet inval om harddrugs op woonwagenkamp van RTL-serie Bij Ons Op Het Kamp

De politie heeft vanochtend korte metten gemaakt met de vermeende drugshandel op een woonwagenkamp in Eindhoven. Op zich is daar niets bijzonders of nieuwswaardigs aan, de politie doet immers wel vaker een invalletje op een kamp, maar in dit geval gaat het om het kamp van de RTL-serie Bij Ons Op Het Kamp. Ook de camper van realitysterren Liesbeth en Gijs Heesbeen is doorzocht en zelfs meegenomen voor verder onderzoek. Dat meldt Omroep Brabant.

  1. Laatste nieuws

Dat de politie de zaak zeer serieus nam, blijkt wel uit het feit dat er een heel arrestatieteam uit de kast was getrokken. Er werd geen enkel risico genomen! Uiteindelijk hebben deze politiemannen drie woonwagens doorzocht en zijn vijf mannen aangehouden. Drie op het kamp, één in Eindhoven en één in zijn stenen huis in Zaltbommel. Dat was geen echte kamper dus. Twee mannen zijn 27 jaar oud, de rest 32, 51 en 53.

De camper van Liesbeth en Gijs is meegenomen met een takelwagen. De kampers moesten open gezaagd worden om binnen te komen, wat erop kan wijzen dat de kampers niet vrijwillig meewerkten aan het onderzoek. Anders hadden ze immers wel hun voordeursleutel afgegeven, zou je denken. Veel meer dan dit aan informatie is er momenteel niet. De politie wil niet meer kwijt omdat het onderzoek nog loopt. Zo is onduidelijk wat voor spullen er zoal in beslag zijn genomen. Of en hoeveel harddrugs er is gevonden is ook onbekend.