PowNed

Politie intensiveert zoektocht naar vier verdachten dodelijke mishandeling Den Haag

Wie zijn het?! Kent u ze?! Heeft u iets gehoord?! We moeten ze pakken want iemand zomaar doodschoppen kan niet door de beugel! Dat vindt de politie ook en daarom hebben zij de zoektocht naar de verdachten van de dodelijke mishandeling in Den Haag geïntensiveerd. Ze spreken nu niet meer van acht, maar van vier verdachten. Afgelopen weekend kwam een 23-jarige man uit Somalië om nadat hij in de nacht van zaterdag op zondag zwaar was toegetakeld door een stel agressieve idioten. De politie zoekt getuigen.

  1. Laatste nieuws

Hoe meer mensen zich melden die iets gezien hebben, of misschien wel beelden hebben, hoe sneller de politie de vier verdachten kan aanhouden. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk, maar laat de politie deze figuren zo snel mogelijk verhoren! Wat bekend is, is dat het slachtoffer met een vriend over Lange Poten liep en daar in een ruzie verzeild raakte. De vier mannelijke verdachten, vermoedelijk tussen de 18 en 35 jaar oud met een licht getinte huidskleur, gebruikten vervolgens grof geweld tegen de man die in een azc in Heerhugowaard woonde. Het slachtoffer overleed een dag later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

De politie neemt de zaak hoog op en is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. Afgelopen zondag waren rechercheurs ter plaatse om onderzoek te doen in het horecagebied. Aanstaande zaterdagnacht zal er ook politie aanwezig zijn om getuigen te zoeken. Hopelijk levert dat een hoop informatie op, want, zoals gezegd, gekken die iemand doodtrappen moeten zo snel mogelijk opgepakt en bestraft worden. Heeft u dus iets gezien, bel de politie!