PowNed

Politie pakt weer kindermisbruiker op, dit keer 26-jarige man uit Enkhuizen

Na het drama van Barendrecht waar een 45-jarige man negentien meisjes zou hebben misbruikt, is het nu raak in Enkhuizen. Daar heeft de politie nóg een viespeuk opgepakt die zijn handjes niet thuis kon houden. Het gaat om een 26-jarige man die wordt verdacht van het misbruiken van een minderjarige jongen en het in bezit hebben én het maken van kinderporno van honderden minderjarige jongens. De man kon jarenlang ongestoord te werk gaan.

  1. Laatste nieuws

De man pakte dat uiterst geraffineerd aan. Het online misbruik pleegde hij in chats waar hij zich voordeed als een knappe, jonge meid (Britt, Milou, Kate, Tess, en Suus noemde hij zich) die uiteindelijk minderjarige jongens zover kreeg om seksuele handelingen op zichzelf uit te voeren. Vervolgens maakte hij daar stiekem schermopnames van die hij op zijn computer bewaarde. De politie trof beelden aan van honderden jongens afkomstig uit het hele land. En dat is niet het enige. Oók trof de politie beelden aan waarop de man misbruik pleegt op een jongen.

Dat dit reden genoeg is om de man achter slot en grendel te gooien lijkt ons duidelijk. Wat een walgelijk gebeuren is dit weer. Om misselijk van te worden. Weg met dit soort types die mensenlevens vernielen alleen om hun eigen lusten te temmen. De politie heeft de afgelopen dagen contact gezocht met de jongens die zij op de afbeeldingen konden identificeren. De 26-jarige verdachte was sinds 2016 actief. De politie meldt daarnaast nog dat de man actief was onder de naam ’only_following_ppl’. Wie daar contact mee heeft gehad moet zich melden bij de politie, zo roept justitie op.