PowNed

Shakira stormt tijdens show van podium af, want 'fans' proberen onder haar jurk te filmen

Zangeres Shakira trad afgelopen weekend op in Miami Nightclub en zoals altijd heb je dan van die fanatiekelingen die helemaal vooraan gaan staan om maar zo dichtbij mogelijk bij het podium te kunnen zijn. Deze keer stonden er blijkbaar ook een paar vieze mannetjes tussen.

  1. Laatste nieuws

Op beelden die op sociale media rondgaan is te zien hoe de Hips Don't Lie-zangeres tijdens het uitvoeren van haar single Soltera een beetje staat te dansen en dan doorkrijgt dat er fans zijn die onder haar jurk proberen te filmen.

Nu mogen wij eigenlijk niet zeggen dat we vanaf die positie de verleiding ergens wel begrijpen en het misschien ook niet zo verstandig is om als je Shakira bent een kort jurkje te dragen als je tijdens een optreden bijna recht boven het publiek staat, maar dit is niet oké natuurlijk en dus zeggen we dat ook maar niet.

Shakira laat in elk geval duidelijk merken hier niet van gediend te zijn, maar blijkbaar gaat het filmen gewoon door en de ex van voetballer Gerard Pique stormt vervolgens dan ook van het podium af.

Bekijk hieronder: