PowNed

Smeerbeer en 'modellencoach' Ibrahim verdacht van online misbruik tientallen minderjarige meisjes

We hebben weer iemand gevonden die eventjes aan de digitale schandpaal genageld moet worden: Ibrahim A. uit Den Haag. Deze man maakte er van januari 2021 tot juni vorig jaar een gewoonte van om zich voor te doen als 'modellencoach' en zo minderjarige meisjes online te benaderen, waarbij hij steeds dwingender werd zodat ze allerlei ontuchtige handelingen bij zichzelf deden en dat ook te filmen. 

  1. Laatste nieuws

Een online pedo zoals je ze zelden ziet. Hij zou zeker 31 meisjes op deze manier misbruikt hebben, maar volgens het Openbaar Ministerie zijn er nog veel en veel meer slachtoffers. Alleen dien je natuurlijk wel genoeg bewijs te hebben en dat bewijs is in de overige gevallen onvoldoende om er een zaak van te maken. Sterker, het heerschap zelf zegt tussen de 50 en 100 meisjes benaderd te hebben.

Bizar. Een en ander kwam in januari 2022 aan het rollen toen de vader van een van de meisjes bij de politie in België (van de nu 31 bekende slachtoffers komen er in totaal 7 uit België) aangifte deed van online misbruik. De Belgen seinden oom agent bij ons in en uiteindelijk werd bij Ibrahim liefst 4444 foto's en 98 video's van kinderporno gevonden.

Dit alles blijkt uit de eerste tussentijdse zitting over deze zaak, meldt Omroep West. En hoewel de zaak nog niet inhoudelijk behandeld wordt, heeft meneer Ibrahim wel al een tussentijdse verklaring afgegeven. Hij zegt bijvoorbeeld de gesprekken met psychologen en de politie als zinvol te hebben ervaren.

"Ik kijk uit naar de inhoudelijke behandeling van mijn zaak en zie er tegenop. Ik kom dan oog in oog te zitten met de slachtoffers en dat zal ik heel moeilijk vinden. Ik weet ook niet of ik dan de juiste woorden zal vinden, maar zal mijn best doen", aldus Ibrahim