PowNed

Trap Er Niet Influencer?!: Alayna overlijdt na cosmetische ingreep in Turkije

Achter het perfecte plaatje op Instagram schuilt een horrorwereld vol mislukte cosmetische ingrepen. Wat een onschuldig spuitje lijkt, kan uitmonden in een nachtmerrie. In de vijfde aflevering van Trap Er Niet Influencer?! onderzoeken Sarah Bakker en Filemon Wesselink de verhalen achter deze gezichten.

  1. Trap Er Niet Influencer?!
  2. Filemon Wesselink
  3. Sarah Bakker

Shirley, bekend van Temptation Island en Ex on the Beach, krijgt haar behandelingen altijd gratis aangeboden, van botox en fillers tot aan een draadlift. Ze liet deze 'draadjes met weerhaakjes' ergens in een achterkamertje bij haar kapper plaatsen. Het draad schoot door haar gezicht, wat resulteerde in ontstekingen, ondraaglijke pijn en verschillende ziekenhuis-bezoeken.

DJ Djamila Celina liet ooit siliconen in haar borsten spuiten bij iemand thuis. Ze had zich laten wijsmaken dat het spul terechtkwam in haar "borstzakjes". Klinkklare onzin natuurlijk, want die heeft een vrouw helemaal niet. Jaren later blijkt het zich door haar hele lichaam te hebben verspreid: “Elke dag heb ik migraine en ben ik uitgeput.”

Daarnaast spreekt Filemon met de oom van Alayna. Hij vertelt het hartverscheurende verhaal van de jonge vrouw die afreisde naar Turkije voor verschillende cosmetische ingrepen, die ze uiteindelijk niet overleefde.

Je bekijkt de aflevering hier.