PowNed

Trap Er Niet Influencer?!: ‘Hypotheek heb ik vorig jaar afbetaald’

Stel je voor: een influencer die je in een handomdraai rijkdom belooft, je hoeft slechts een paar simpele trucjes te volgen. Klinkt verleidelijk, toch? Maar wat is de echte waarheid achter al die gouden beloftes? In de nieuwe achtdelige serie ‘Trap er Niet, Influencer?!’ nemen Filemon Wesselink, Mark Baanders, Vera Verzijl en Sarah Bakker je mee door de wereld van social media en online trends. Elke woensdag om 21:10 uur op NPO 3, onthullen ze de schaduwkanten van de ogenschijnlijk perfecte Instagram-wereld.

  1. Trap Er Niet Influencer?!
  2. Laatste nieuws
  3. Sarah Bakker
  4. Vera Verzijl
  5. Filemon Wesselink
  6. Mark Baanders

In de derde aflevering komt succesvolle beauty-influencer Serena Verbon aan het woord, die vorig jaar haar hypotheek volledig heeft afbetaald. Dat is dan wel weer erg lekker! Zij blijft echter wel kritisch: veel influencers zijn volgens haar niet eerlijk over de producten die ze aanprijzen. ‘’Wanneer iets niet helemaal lekker werkt op mijn huid, moet dit eerlijk worden gezegd,’’ aldus de skinfluencer. Helaas gebeurt dit te weinig in de industrie. 

Verder wordt in deze aflevering het fenomeen 'dropshipping' onder de loep genomen. FamousMorena verkoopt bijvoorbeeld Castorolie onder haar eigen merknaam en verdubbelt de prijs. Hoewel dit legaal is, zorgt het voor problemen als klanten hun bestellingen niet ontvangen. Sarah Bakker gaat langs voor een confrontatie. 

Ondertussen test Filemon een dure crème tegenover een goedkope variant bij jonge gebruikers. Zullen ze het verschil merken? Ontdek het hier in ‘Trap er Niet, Influencer?!’.