PowNed

Verslaggever Mark Baanders op straat lastiggevallen

In het programma In Your Face doen YouTubers Jaap en Benjamin wat ze het beste kunnen: onze morele grenzen testen met een verborgen camera-experiment. In de laatste aflevering wordt verslaggever Mark Baanders op straat aangevallen door mensen die niet gefilmd willen worden.

Door: redactie

  1. In Your Face
  2. Laatste nieuws

Op straat probeert Mark zijn werk als verslaggever uit te oefenen maar dat wordt hem erg moeilijk gemaakt. Veel mensen zijn erg aanvallend tegen de pers en dat gaat er niet altijd zachtzinnig aan toe. Als Mark een oudere vrouw interviewt over het weer en Benjamin daar niet van gediend is wordt het even stil. De mevrouw is helemaal uit het veld geslagen. Uiteindelijk krijgt de vrouw toch iets uit haar mond: “Doe niet zo raar, doe niet zo onaardig.”

Pontificaal loopt Benjamin door het beeld van de camera en begint te schreeuwen: “Ik wil dat je dat wist!” Het is natuurlijk ook niet niks zomaar gefilmd worden op de openbare weg. Een camera, met statief en verslaggever zie je ook bijna niet staan. Uit het niets komt er een pittige dame die even flink haar mening laat horen: “Doe eens normaal! Wat doe jij?” Ze vindt het niet normaal dat Benjamin de camera wil slopen: “Klootzak!” Als Benjamin fysiek wordt en zelfs een duw uitdeelt is het raak. Hoe klein ze ook is, ze is duidelijk niet bang en duwt hem terug. Even terug op z’n plek: “Fack jou klootzak!”

Klik hier om de laatste aflevering te kijken!