PowNed

Wierd Duk breekt lans voor Trump: 'Wilders mocht het ook niet'

Wierd Duk, de man die overal een mening over heeft, vindt ook deze week weer van alles. Van Trump tot Wout Weghorst tot Dolf Jansen bij onze waanzinnige omroep. Als witte man van middelbare leeftijd heeft hij het ook flink te stellen met de woke-cultuur die ons land langzaam aan het overnemen is. Heeft hij hier echt last van of laat hij het, zoals het een echte witte man van middelbare leeftijd beaamt, gewoon van zich afglijden?

  1. PowCast
  2. Sarah Bakker
  3. Laatste nieuws

Volgens Wierd is Trump tijdens het presidentschap door de media en de democraten geprobeerd onderuit te halen. Ondanks de 34 beschuldigingen aan de broek van Trump vindt de journalist wel dat Trump mee mag doen aan de verkiezingen. “Trump is voor veel mensen natuurlijk niet moreel acceptabel”, al is volgens hem wel de vraag of dat doorslaggevend moet zijn. Hij is ten slotte vrijgesproken op de aanklachten.

Ook de Nederlandse politiek houdt hem flink bezig. Ons land wordt inmiddels geregeerd door een topambtenaar die nog nooit één stem van het volk heeft gekregen: “Wilders kon geen premier worden want die is te grof of zo.”

Benieuwd naar de hele PowCast met Wierd Duk? Bekijk hieronder!