PowNed

Deze haatbaard is de nieuwe leider van Hezbollah (en het volgende slachtoffer van de Mossad)

De volgende Libanees die een raket op zijn tulband kan verwachten is Hashim Safieddine. Deze haatbaard is namelijk de nieuwe leider van Hezbollah, zo zeggen de Amerikanen, en de levensverwachting van de leiders van die terroristische organisatie is de afgelopen dagen door de overactieve Mossad zwaar naar beneden bijgesteld. Bij de bookmakers kan erop worden ingezet wanneer een Israëlische bom hem treft.

  1. Laatste nieuws

Dat laatste weten we overigens niet zeker, maar bij de Engelse bookmakers kan je alles verwachten. Feit is wel dat je het tegenwoordig maar moet aandurven, baas worden van Hezbollah. Wat dat betreft alle lof voor meneer Hashim! Deze Safieddine geldt dan ook als een hardliner van de organisatie en waarschijnlijk heeft hij er niet op kunnen wachten voordat hij de touwtjes in handen kreeg. Lekker een terroristische organisatie leiden die het eigen land en buurlanden al decennialang schrik aanjaagt. Wie wil dat nou niet?

Overigens is de benoeming formeel nog niet rond, daarvoor moet eerst het zogenaamde  Al-shura-comité samenkomen, het hoogste besluitvormende orgaan in Hezbollah. Daar zitten allerlei hoge baarden in, maar ja, Israël heeft de meeste baarden de afgelopen dagen uitgeschakeld. Lastig dus! Tot die tijd is het Naim Qassim die de scepter zwaait. Van deze man, ook al met baard, gaat een video rond waarop hij zwaar zwetend verteld dat de strijd tegen Israël 'gewoon' doorgaat.

Israël heeft op hun beurt gezegd wraak te zullen nemen voor de Iraanse raketaanvallen op zijn land, gisteravond. "Iran heeft een grote fout gemaakt en zal ervoor boeten", zei Netanyahu na een bijeenkomst met het veiligheidskabinet.