PowNed

Fransman die zijn vrouw drogeerde en liet verkrachten ook gelinkt aan gruwelijke moord

Heel Frankrijk is in de ban van de rechtszaak tegen Dominique P. Het monster die zijn vrouw tien jaar lang drogeerde en door tientallen mannen liet verkrachten. En dat terwijl ze al vijftig jaar samen waren, drie kinderen en zeven kleinkinderen hebben. Hij maakte foto's en video's van de verkrachtingen, hij zocht in chatgroepen naar mannen die zijn vrouw wilde verkrachten en hij verkrachte haar zelf ook. Tientallen verkrachters staan terecht. Maar dit alles is niet het enige. Dominique P. wordt inmiddels ook met andere misdaden in verband gebracht.

  1. Laatste nieuws

Zo meldt Bild dat de Franse politie het DNA van de man door de database van onopgeloste misdrijven heeft gejaagd. Zij dachten namelijk: als de man tot dít in staat is, misschien heeft hij in het verleden wel veel meer misdrijven gepleegd. En jawel. Er waren twee matches!  Dominique wordt nu ook gelinkt aan een verkrachting en gruwelijke moord in 1991 en een poging tot verkrachting en een poging tot moord. In beide gevallen waren jonge vrouwen het slachtoffer. En allebei waren ze makelaar. Dominique was zo misdadig om onder een valse naam een afspraak te maken met de makelaars. Maar eenmaal met de vrouwen alleen in het appartement dat hij zei te willen bezichtigen, drogeerde hij ze met een tampon die was doordrenkt met ether. 

De eerste vrouw, de 23-jarige Sofie, werd gedrogeerd, verkracht, gewurgd met haar eigen riem en met een mes gestoken in haar borst. De andere vrouw, Estella (19), ontsnapte ternauwernood uit de kluwen van het Franse monster. Dominique P. heeft inmiddels bekend dat hij heeft geprobeerd om Estella te verkrachten. Hij ontkent echter Sofie te hebben vermoord.