PowNed

Gek (58) die Trump op eigen golfbaan wilde vermoorden, aangeklaagd voor poging tot moord

De 58-jarige man die anderhalve week geleden met een AK-47 in de bosjes lag op het golfterrein van Donald Trump in Florida, wordt aangeklaagd voor poging tot moord. In eerste instantie werd hij, Ryan Routh, enkel verdacht van verboden wapenbezit. Kenners zoals wij wisten toen meteen al dat de Amerikaanse justitie daar alleen maar mee kwam om een zwaardere aanklacht voor te bereiden. Hij kan nu levenslang krijgen.

  1. Laatste nieuws

De kans is natuurlijk levensgroot dat hij dat ook daadwerkelijk krijgt. Met een volautomatisch wapen, een kogelvrij vest en een richtvizier in de bosjes liggen bij een presidentskandidaat die in juni ook al onder schot was genomen, is natuurlijk niet heel errug handig. Hij lag daar niet om de eendjes te voeren. Een knappe rechter die daar dus geen levenslang in ziet! En dan te bedenken dat deze Routh, die van geen kant spoort natuurlijk, lekker op Hawaii woonde, ver weg van al het gezeik van de wereld en altijd een lekkere cocktail dichtbij. Hoezo maak je je dan zo druk? Ga lekker op het strand liggen! Ga genieten van alle Honolulu-babes!

Zoals gezegd: meneer is duidelijk knettergek en zo bekeken is het heel goed dat hij nu levenslang aan zijn broek heeft hangen. Vorige week werd ook al duidelijk dat hij een brief bij een getuige had achtergelaten waarin hij opbiechtte dat hij op pad was om Trump te vermoorden. Volgende week maandag wordt hij voor het eerst voorgeleid.