PowNed

Proleet achter stuur peperdure beschadigde Porsche blijkt vrouw (38)

We zullen hier maar geen conclusies aan verbinden, maar de proleet die achter het stuur zat van de peperdure Porsche en die zichzelf in de vangrail van de A9 bij Zwanenburg had geboord is terecht! Het blijkt een vrouw te zijn, van 38 lentes jong.

  1. Laatste nieuws

Zij had de plek van het ongeluk aanvankelijk verlaten, maar kon later op de avond getraceerd worden door oom agent. Inmiddels is duidelijk dat ze samen met een kind (!) en nog een derde persoon, vermoedelijk een man, in de Porsche 911 Turbo S zat, meldt RTL.

Hoe en wat en waarom is helaas niet duidelijk en daarom gissen. Omdat de vrouw niet op heterdaad werd betrapt, is ze niet getest op het gebruik van alcohol of drugs. Want ja, een 'wijntje tegen de schrik' is snel gedronken natuurlijk, en dan heb je als officier van justitie geen poot om op te staan. Wel is ze naar het ziekenhuis gestuurd ter controle.

Het verlaten van een ongeluk is uiteraard strafbaar, maar tot zover bekend heeft dat nog geen consequenties voor de vrouw opgeleverd. De Porsche - met een nieuwprijs van meer dan drie ton - in kwestie zou betrokken zijn geraakt bij een ongeval met een andere auto, een zogenaamde auto-ambulance, die ook beschadigd raakte. De persoon die die auto bestuurde is ook naar het ziekenhuis gebracht ter controle.