PowNed

UPDATE: fatbike-puber die een vader neersloeg heeft zich EINDELIJK gemeld bij de politie

Graag gedaan mensen! De afdeling Opsporing Verzocht van Omroep PowNed strikes again. Zoveel is wel duidelijk. Applaus, applaus. Ja, genoeg zo. De wereld is weer een stukje veiliger geworden. De jongen die eind juli in Dedemsvaart een vader voor de ogen van zijn gezin tegen de vlakte sloeg nadat de puber hem daarvoor met zijn fatbike had aangereden, heeft zich EINDELIJK gemeld bij de politie. Vanzelf ging dat echter allemaal niet. De politie heeft hem lang de tijd gegeven zich uit eigen beweging te melden, maar pas toen herkenbare foto's van hem werden gedeeld, stapte hij over de drempel van het politiebureau.

  1. Laatste nieuws

Zo doen mensen zonder fatsoen dat. Gewoon schijt hebben. Mensen meppen in het openbaar en vervolgens daar niet de consequenties van willen dragen. Dat de puber met een beugel in zijn domme bek nu toch in de klauwen van de politie is terechtgekomen is desalniettemin een goede zaak. Laat het strafrecht nu vooral zijn werk doen. Hopelijk neemt het OM en de rechter wel mee dat hij zich dus pas in een HEEL LAAT stadium bij de politie heeft gemeld. Een kwalijke zaak!

Omdat de aso-krullenbol boven water is, is het opsporingsbericht en de herkenbare beelden van de puber door de politie verwijderd. Ook wij hebben hem om die reden onherkenbaar gemaakt.

Lees hieronder wat er precies is gebeurd die bewuste zomeravond 29 juli jongstleden.